Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
07.11.17: Den 34. udgave af Anuga, der løb af stablen fra 7. til 11. oktober i Köln, var ifølge arrangøren den bedste messe i lang tid for mange af udstillerne. Flere end 7.400 virksomheder fra 107 lande - hvilket var ny rekord, præsenterede produkter fra hele verden og alle kategorier i løbet af fem dage. Omkring 165.000 professionelle besøgende fra 198 lande benyttede sig af chancen for at indgå handler eller skaffe sig information.
Læs mere
07.11.17: Agro Business Park A/S har pr. 1. november 2017 ansat Bjarne Langdahl Riis som ny projektleder i Future Food Innovation. Han kommer senest fra en stilling som direktør i Agro Food Park i Skejby, hvor han bl.a. har haft ansvar for at udvikle og opbygge den ramme, som Agro Food Park er i dag.
07.11.17: Når Foodexpo til marts 2018 byder indenfor til Nordens største fødevaremesse, bliver det samtidig med flere prestigefyldte fagkonkurrencer - herunder Årets Kok, Årets Tjener og DM i chokolade.
26.10.17: Der er et stort potentiale for salg af dansk økologi til foodservice-markedet i Tyskland. Derfor er 12 danske virksomheder sammen med Landbrug & Fødevarer lige nu på eksportfremstød i Hamborg.
26.10.17: Danish Crowns datterselskab DAT-Schaub har underskrevet en aftale med Orkla Food Ingredients om salg af samtlige aktier i sit norske selskab Arne B. Corneliussen AS, der leverer ingredienser til norsk fødevareindustri. Det oplyser man i en pressemeddelelse.
02.11.17: Ved at bytte raffinerede kornprodukter - som f.eks. hvidt brød og pasta - ud med fuldkornsvarianter spiser overvægtige personer betydeligt mindre, deres vægt falder og mængden af inflammation i kroppen mindskes. Det viser en stor dansk undersøgelse ledet af DTU Fødevareinstituttet, som understøtter den videnskabelige basis for kostrådet om at vælge fuldkorn.
01.11.17: Naturlige frugt- og grøntsagsstykker er den ideelle måde at reducere tilsat sukker uden at gå på kompromis med smag. Det mener Taura Natural Ingredients, der vil demonstrere dette på Food Ingredients Europe.
02.11.17: Nyt projekt vil halvere spild og sikre kvaliteten i dejproducerende virksomheder ved overvågning af ingredienserne og selve fremstillingsprocessen. Innovationsfonden har investeret 6 mio. kr. i projektet.